Pravila foruma

Go down

Pravila foruma

Post by IzZy on Sun Dec 13, 2015 12:46 am

1.Avatari:
- Nisu dozvoljeni avatari uvredljivog sadrzaja, pornografski, rasisticki, seksisticki, politicki, ekstremisticki i na drugi način neprihvatljivi. Takodje zabranjeni su avatari i potpisi sa reklamama drugih foruma/servera.

2.Nikovi:
- Kada napravite novi nalog na SA:MP serveru samim tim vam je napravljen i na forumu. Zato koristite isti nik i lozinku za SA:MP i za forum

3.Naslovi tema:
- Moraju imati veze s temom koja se pokrece. Uvredljivi naslovi i slicno bice menjani ili ce citava tema biti premestena u podforum predvidjen za to.
- Nikako ne stavljati naslove tema: "?", "ALOOO","POMOOOOOOOC!!!" i slicno. Napisite naslov koji ce jasno dati do znanja o cemu se radi u temi.


4.Postavljanje nove teme:

- Kada postavljajte novu temu prvo pogledajte da li u tom podforumu gde postavljate temu ima formular, ukoliko ima temu postavljajte po njemu a ukoliko nema onda vi odlucujete kako cete da postavite temu.
- Nije dozvoljeno formatiranje teksta koje ce da bode oci.
- Nije dozvoljeno otvaranje novih tema u kojima vredjate, omalovazavate ili provocirate nekoga u bilo kom smislu.
- Nije dozvoljeno otvaranje tema sa bilo kakvim politickim, nacionallistickim, navijackim i slicnim sadrzajem.


5.Odgovor:
- Nije dozvoljeno formatiranje teksta koje ce da bode oci.
- Nije dozvoljeno da odgovarate u temama psovkama, uvredljivim recima i slicno. Takodje nije dozvoljeno pisati odgovor koji nema veze sa temom.


6.Caps Lock(Velika slova):
- Pisanje postova VELIKIM SLOVIMA nije dozvoljeno i takvi ce postovi biti cenzurisani. Isticanje pojedinih delova unutar posta Caps Lock-om je dozvoljeno.

7.Komuniciranje sa ostalim clanovima:
- Kada komunicirate sa drugim clanovima zabranjeno je vredjanje(na rasnoj, polnoj, verskoj, politickoj ili bilo kojoj drugoj osnovi koja je uvredljiva), psovanje, omalovazavanje, provociranje i slicno. Uvek pisite sa postovanjem prema ostalim clanovima foruma.


8.Licni tekst i potpisi:
- Nisu dozvoljeni licni tekstovi i potpisi koji vredjaju ili provociraju bilo kog clana foruma.
- Nisu dozvoljeni licni tekstovi i potpisi sa bilo kakvim politickim, nacionallistickim, navijackim i slicnim sadrzajem.

9.Privatnost:
- Zabranjeno je na forum postavljati tudje licne podatke kao sto su ime i prezime, JMBG, telefonski brojevi, e-mail, adrese stanovanja i slicno.

10.Reklamiranje:
- Zabranjeno je reklamiranje drugih foruma,servera i slicno.

11.Spam:
- Zabranjeno je spamovanje.

12. Zakljucak:
Za svako nepostovanje navedenih pravila sledi zabrana koriscenja foruma a sporni tema ili post se brisu ukoliko je potrebno.
IzZy
IzZy
Admin

Posts : 4
Join date : 2015-12-12
Age : 22
Location : Trnovce

View user profile http://saaaammp.forumsr.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum